Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Dr. Oetker Krem do karpatki 3 minuty 115 g 0.115 kg 5900437083438

EAN: 5900437083438
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Krem do karpatki 3 minuty 115 g 5900437083438

5,29
Cena za kg: 46,00
0.115 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

SM Gostyń Kajmak masa krówkowa gostyńska 510 g
SM Gostyń Kajmak masa krówkowa gostyńska 510 g 0.51 kg
8,99 zł Cena za kg: 17,63
Delecta  Kajmak masa krówkowa smak orzechowy 400 g
Delecta Kajmak masa krówkowa smak orzechowy 400 g 0.4 kg
10,49 zł Cena za kg: 26,23
Helio Masa krówkowa kajmak 400 g
Helio Masa krówkowa kajmak 400 g 0.4 kg
7,85 zł Cena za kg: 19,63
PROSPONA MASA MAKOWA 900G
PROSPONA MASA MAKOWA 900G 0.9 kg
13,99 zł Cena za kg: 15,54
Dr. Oetker Polewa do gotowania czarna błyszcząca 77 g
Dr. Oetker Polewa do gotowania czarna błyszcząca 77 g 0.077 kg
3,39 zł Cena za kg: 44,03
Dr. Oetker Masa śmietanowa malinowa 86 g
Dr. Oetker Masa śmietanowa malinowa 86 g 0.086 kg
3,49 zł Cena za kg: 40,58
Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g
Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g 0.056 kg
3,49 zł Cena za kg: 62,32
Dr. Oetker Krem do karpatki klasyczny 240 g
Dr. Oetker Krem do karpatki klasyczny 240 g 0.24 kg
5,69 zł Cena za kg: 23,71
Dr. Oetker Masa śmietanowa truskawkowa 89 g
Dr. Oetker Masa śmietanowa truskawkowa 89 g 0.089 kg
3,99 zł Cena za kg: 44,83
Helio Masa krówkowa o smaku orzechowym 400 g
Helio Masa krówkowa o smaku orzechowym 400 g 0.4 kg
7,51 zł Cena za kg: 18,78

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Krem do karpatki
Wariant
3 minuty

Dodatki

Barwniki
Zawiera
Smaki / Aromaty
Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Zawiera

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Zawiera

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
16
Wymagana szerokość na półce
148
Wymagana głębokość na półce
208

Cechy

3 minuty bez gotowania
z dodatkiem ekstraktu wanilii

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
115

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 100 g
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł.) 1 porcja = 21 g
(%*)
Energia
603 kJ
127 kJ
2 %
Energia
143 kcal
30 kcal
2 %
Tłuszcz
4,9 g
1 g
1 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
4,1 g
0,9 g
5 %
Węglowodany
22 g
4,5 g
2 %
w tym Cukry
13 g
2,8 g
3 %
Białko
3,2 g
0,7 g
1 %
Sól
0,11 g
0,02 g
<1 %
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Po przyrządzeniu kremu wystarcza na udekorowanie lub przełożenie ciasta i podzielenie go na 24 porcje.
1 porcja = około 21 g kremu.

Rozmiar opakowania

115

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: Przygotuj tylko: 0,4 l mleka 1. Do wysokiego naczynia wlej 400 ml mleka. 2. Wysyp zawartość torebki i miksuj przez ok. 3 minuty. Do gotowego Kremu możesz dodać: (propozycje do wyboru) - 2-3 łyżeczki kakao - 2-3 łyżki masy krówkowej (kajmaku) - 2 łyżki ajerkoniaku - 1-2 saszetki kawy cappuccino (kawę wsyp do kremu i zmiksuj) - 5-6 łyżek rumu - drobno pokrojone lub zmielone orzechy - 0,5 szklanki wiórków kokosowych + 5 łyżek amaretto

Przepisy

przepis na ciasto Karpatka Szklankę wody (250 ml) zagotuj z dodatkiem masła lub margaryny (125 g). Do wrzącej wody wsyp szklankę mąki (200 g) i dokładnie wymieszaj. Gotuj na małym ogniu, ucierając 1 min aż do utworzenia się z ciasta kuli. Ciasto wystudź, wbij kolejno 5 jajek, dokładnie ucierając mikserem. Dodaj płaską łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera. Blachę z wyposażenia piekarnika wysmaruj tłuszczem, połowę ciasta rozsmaruj łyżką na ok. 3/4 długości blachy. Piekarnik rozgrzej do temp. 220 °C, ciasto podpiecz 10 min. Nie otwieraj piekarnika! Następnie zmniejsz temp. do 170 °C i piecz jeszcze 10-15 min. Drugą część ciasta upiecz tak samo. Wystudzone blaty ciasta przełóż Kremem do karpatki 3 minuty Dr. Oetkera.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mieszanka w proszku do przyrządzenia Kremu do Karpatki 3 minuty.

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

585 111 001

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
208
Szerokość
148
Głębokość
16

Waga

Waga brutto
124

Składniki

cukier
skrobia modyfikowana
syrop glukozowy
olej palmowy
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
białka MLEKA (zawierają LAKTOZĘ)
ekstrakt wanilii
żelatyna
aromaty (zawierają LAKTOZĘ)
barwnik (karoteny)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem