Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Indykpol Samo dobro Mięso z uda indyka na gulasz 400 g 0.4 kg 5901869014748

EAN: 5901869014748
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Indykpol Samo dobro Mięso z uda indyka na gulasz 400 g 5901869014748

15,99
Cena za kg: 39,98
0.4 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Opis produktu

Klasa A, świeże

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Mięso z uda indyka na gulasz

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
159
Wymagana szerokość na półce
203
Wymagana głębokość na półce
50

Cechy

gwarancja 100% jakości
kontrola od pola do stołu
Produkt polski

Dodatkowe informacje

Więcej przepisów na www.indykpol.pl

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Indykpol SA ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
400

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Produkt polski

Rozmiar opakowania

400

Miejsce hodowli

Polska

Miejsce uboju

Polska

Przygotowanie i stosowanie

Do spożycia po obróbce cieplnej Zużyć bezpośrednio po otwarciu opakowania

Przepisy

Propozycja podania: Gulasz z warzywami Składniki: Ok. 500 g mięsa gulaszowego, 1 posiekana cebula, 2 roztarte ząbki czosnku, 3 marchewki, 1 por, 1 szklanka białego, wytrawnego wina, oliwa z oliwek, sól, pieprz, mąka pszenna, 1 pęczek natki pietruszki Sposób przygotowania: Mięso doprawić solą i pieprzem, obtoczyć w mące i usmażyć na złoty kolor na rozgrzanej oliwie, przełożyć do innego naczynia. Na tym samym tłuszczu zeszklić cebulę i czosnek, a następnie pokrojone w plastry marchewkę i pora. Dodać mięso i zalać winem oraz szklanką wody. Całość dusić do miękkości na wolnym ogniu. Posypać natką pietruszki. Podawać z makaronem.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mięso z uda indyka na gulasz.

Adres zwrotny

Indykpol SA ul. Jesienna 3, 10-370 Olsztyn

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od -2°C do +4°C

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
-2
Maks. temp. °C
4

Rodzaj przechowywania

Typ
Schładzać

Podmarka

Podmarka
Samo dobro

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
50
Szerokość
203
Głębokość
159

Waga

Waga brutto
432

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem