Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Kamis Cukier wanilinowy 16 g 0.016 kg 5900084272438

EAN: 5900084272438
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Kamis Cukier wanilinowy 16 g 5900084272438

1,39
Cena za kg: 86,88
0.016 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier wanilinowy

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Cechy

porcja na 0,5 kg mąki

Dodatkowe informacje

Więcej inspiracji znajdziecie na www.kamis.pl

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
16

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
1613 kJ / 385 kcal
Tłuszcz
0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,0 g
Węglowodany
99,6 g
w tym cukry
99,4 g
Białko
0,0 g
Sól
0,00 g

Rozmiar opakowania

16

Przepisy

Kruche ciasteczka z wiśniami Przygotowanie 30 min + czas chłodzenia ciasta, pieczenie 15 min, porcje 20 Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej typ 500, 240 g cukru pudru, 250 g masła, 2 jajka, 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis, 1/3 łyżeczki soli, 8 g Cukru wanilinowego Kamis Nadzienie: 400 g mrożonych wiśni bez pestek, 4 łyżki cukru, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj i wyrób na jednolite ciasto. 2. Zagniecione ciasto zawiń w folię i odstaw do lodówki na 2 godz. 3. Na stolnicy podsypanej mąką rozwałkuj schodzone ciasto na grubość ok 5 mm. 4. Wycinaj krążki o średnicy ok 7 cm, w połowie z nich wytnij w środku otwory o średnicy ok 2,5 cm. 5. Ciasteczka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, piecz na złoty kolor ok 15 min w temp. 180°C. 6. W międzyczasie rozmrożone wiśnie zmiksuj delikatnie, umieść w rondelku, dodaj cukier, mąkę ziemniaczaną, doprowadź do wrzenia mieszając. 7. Wystudzone ciasteczka przełóż nadzieniem, podawaj oprószone cukrem pudrem.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier wanilinowy.

Adres zwrotny

McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Wymiary od dostawcy

Wysokość na półce
127
Szerokość na półce
80
Głębokość na półce
6

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Wysokość
127
Szerokość
80
Głębokość
6

Waga od dostawcy

Waga brutto
18

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Składniki

cukier
aromat: etylowanilina

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem