Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Kamis Jałowiec owoce cały 10 g 0.01 kg 5900084274111

EAN: 5900084274111
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Kamis Jałowiec owoce cały 10 g 5900084274111

2,93
Cena za kg: 293,00
0.01 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Jałowiec owoce cały

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Cechy

zbierany ręcznie dla zachowania kształtu i aromatu

Dodatkowe informacje

Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
10

Rozmiar opakowania

10

Przepisy

Kotlety wieprzowe z polentą Przygotowanie 30 min Gotowanie 20 min Porcje 4 Składniki: 4 kotlety wieprzowe z kością 2 łyżki oleju 250 ml soku z pomarańczy 6 szt jałowiec owoce Kamis 50 ml octu balsamicznego Kamis 50 ml śmietanki 30 % sól, pieprz do smaku Polenta: 150 g kaszy kukurydzianej 50 g masła 750 ml mleka 3,2 % 1 łyżeczka rozmarynu Kamis 50 g tartego parmezanu sól, pieprz do smaku Do podania: 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1. Kotlety oprósz solą, pieprzem, posmaruj olejem, odstaw na 30 min. 2. Na patelnię wlej sok pomarańczowy, dodaj drobno posiekane owoce jałowca, ocet balsamiczny, gotuj na wolnym ogniu około 5 minut. 3. Dodaj śmietankę, gotuj ponownie kilka minut do uzyskania konsystencji sosu, dopraw do smaku solą i pieprzem. 4. W tym samym czasie w garnku umieść kaszę kukurydzianą, masło, mleko, dodaj rozmaryn, gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem około 15 minut, co jakiś czas zamieszaj, na koniec dodaj parmezan, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj, Odstaw na 10 minut. 5. Kotlety smaż na wolnym ogniu na drugiej patelni po 4-5 minut na każdej ze stron, następnie przełóż je do gorącego sosu na kolejne 5 minut. 6. Kotlety układaj na polencie, polej pozostałym sosem i posyp natką pietruszki.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Owoc jałowca cały.

Adres zwrotny

McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Wymiary od dostawcy

Wysokość na półce
6
Szerokość na półce
110
Głębokość na półce
145

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Wysokość
6
Szerokość
110
Głębokość
145

Waga od dostawcy

Waga brutto
13

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem