Nazwa funkcjonalna
Filety śledziowe
Wariant
w oleju z octem i cebulą
Wymagana wysokość na półce
83
Wymagana szerokość na półce
150
Wymagana głębokość na półce
23
wysoka zawartość: kwasów tłuszczowych Omega-3, witaminy D, białka
Thai Union Poland Sp. z o.o.,
Strzebielinko 22,
84-250 Gniewino
www.kingoscar.com
Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu:
- w tym kwasy nasycone
3,3 g
Witamina D:
19 µg (380 % referencyjnej wartości spożycia)
Kwasy tłuszczowe Omega-3:
2,7 g na 100 g produktu po odsączeniu
wysoka zawartość: kwasów tłuszczowych Omega-3, witaminy D, białka
160
Produkt rybny sterylizowany.
Thai Union Poland Sp. z o.o.,
Strzebielinko 22,
84-250 Gniewino
www.kingoscar.com
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +25°C, przy wilgotności względnej do 80 %.
Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia
g
Jednostka (specyficzna)
Gramów
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna)
Gramów
RYBA - ŚLEDŹ
olej roślinny (patrz nadruk w kodowaniu: S-sojowy, R-rzepakowy)
płatki cebuli (8 %)
ocet spirytusowy (5 %)
sól