Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Kotányi Skórka cytrynowa krojona 16 g 0.016 kg 5901032034412

EAN: 5901032034412
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Kotányi Skórka cytrynowa krojona 16 g 5901032034412

1,99
Cena za kg: 124,38
0.016 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Opis produktu

Skórka cytrynowa zawiera olejek eteryczny o intensywnym aromacie, dzięki czemu doskonale nadaje się do różnego rodzaju wypieków. Skórka cytrynowa Kotányi nada Państwu potrawom nutkę świeżości.

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Skórka cytrynowa krojona

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
160
Wymagana szerokość na półce
106
Wymagana głębokość na półce
9

Cechy

100% naturalny smak!
bogaty aromat
opakowanie zachowujące aromat

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

KOTÁNYI GmbH A-2120 Wolkersdorf, PF 66 Austria dla KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
16

Rozmiar opakowania

16

Przygotowanie i stosowanie

Zastosowanie: Udoskonala smak potraw mącznych i słodkich, ciast, jak również dań z ryb, mięsa i drobiu.

Przepisy

Wypróbujcie Państwo poniższy przepis: Cytrynowo-migdałowe ciasto francuskie na 1 blachę: 1 rulon ciasta francuskiego, 200 g mielonych migdałów, 1 opakowanie skórki cytrynowej Kotányi, 10 ml likieru amaretto, 2 białka, 100 g marcepanu, 1 roztrzepane jajko Przyrządzenie: Rozwałkować ciasto. Migdały i skórkę cytrynową Kotányi wymieszać z pozostałymi składnikami. Masę wyłożyć na ciasto i zrolować. Pokroić na kawałki grubości palca, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować białkiem i piec w piekarniku nagrzanym do 190°C ok. 8-10 min. Wskazówka: Podawać z waniliową bitą śmietaną. Więcej przepisów na stronie www.kotanyi.com

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Skórka cytrynowa krojona

Adres zwrotny

KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7 02-366 Warszawa www.kotanyi.com info.pl@kotanyi.com

Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
160
Szerokość
106
Głębokość
9

Waga

Waga brutto
21

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem