Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Polskie Młyny Mąka Szymanowska pszenna typ 00 1 kg 1 kg 5900766007105

EAN: 5900766007105
Nazwa wariantu
Polskie Młyny Mąka Szymanowska pszenna typ 00 1 kg (1)
Polskie Młyny Mąka Szymanowska pszenna typ 00 1 kg (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Polskie Młyny Mąka Szymanowska pszenna typ 00 1 kg 5900766007105

5,99
Cena za kg: 5,99
1 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Młyn mąka tortowa typ 450  1 kg
Młyn mąka tortowa typ 450 1 kg 1 kg
3,99 zł Cena za kg: 3,99
Radix mąka bezglutenowa kukurydziana 450g
Radix mąka bezglutenowa kukurydziana 450g 0.45 kg
4,99 zł Cena za kg: 11,09
RADIX-BIS MĄKA ORKISZ TYP 700 1KG
RADIX-BIS MĄKA ORKISZ TYP 700 1KG 1 kg
12,99 zł Cena za kg: 12,99
Basia Mąka poznańska typ 500 1 kg
Basia Mąka poznańska typ 500 1 kg 1 kg
4,99 zł Cena za kg: 4,99
POLSKIE MŁYNY MĄKA PSZENNA TORTOWA 1KG
POLSKIE MŁYNY MĄKA PSZENNA TORTOWA 1KG 1 kg
4,99 zł Cena za kg: 4,99
Wiodąca marka mąka pszenna uniwersalna do ciast ,naleśników, pierogów typ 650 1kg
Wiodąca marka mąka pszenna uniwersalna do ciast ,naleśników, pierogów typ 650 1kg 1 kg
1,79 zł Cena za kg: 1,79
Lubella Mąka poznańska puszysta typ 500 1 kg
Lubella Mąka poznańska puszysta typ 500 1 kg 1 kg
3,99 zł 5,63 zł
Najniższa cena z 30 dni: 5.63 zł
Cena za kg: 3,99
MĄKA PSZENNA WROCŁAWSKA 1KG
MĄKA PSZENNA WROCŁAWSKA 1KG 1 kg
4,99 zł Cena za kg: 4,99
Wiodąca marka mąka żytnia pełnoziarnista 1 kg
Wiodąca marka mąka żytnia pełnoziarnista 1 kg 1 kg
2,99 zł Cena za kg: 2,99
Molino Dallagiovanna Mąka włoska typ 00 uniwersalna 1kg
Molino Dallagiovanna Mąka włoska typ 00 uniwersalna 1kg 1 kg
6,99 zł Cena za kg: 6,99

Opis produktu

Idealnie nadaje się do przygotowania doskonałej pizzy! Mąka Szymanowski Pszenna Typ „00" sprawdzi się również przy ciastach o wydłużonej fermentacji.

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Mąka Szymanowska pszenna
Wariant
typ 00

Zalecenia dla alergików

Pszenica
Zawiera

Adres kontaktowy

ul. Połczyńska 97 A 01-303 Warszawa

Kontakt

POLSKIE MŁYNY Sp. z o.o.

Wymiar

Wymagana wysokość na półce
187
Wymagana szerokość na półce
98
Wymagana głębokość na półce
77

Cechy

pizza

Dodatkowe informacje

Odwiedź nas na www.polskiemlyny.pl

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

POLSKIE MŁYNY Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97 A 01-303 Warszawa www.polskiemlyny.pl

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
1

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1471 kJ / 347 kcal
Tłuszcz
1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,3 g
Węglowodany
71 g
w tym cukry
<0,5 g
Błonnik
2,2 g
Białko
11 g
Sól
<0,01 g

Rozmiar opakowania

1

Przepisy

Ciasto na pizzę Z poniższego przepisu uzyskasz jedną pizzę na „grubym" cieście lub dwie pizze na „cienkim". Składniki: - 300 g Mąki Szymanowskiej Pszennej Typ „00" - 8 g soli - 10 g świeżych drożdży - 5 g cukru - 6 ml oliwy z oliwek - 200 ml wody Sposób przygotowania: Połączyć ze sobą wszystkie składniki i wyrobić ciasto do gładkiej konsystencji. W razie potrzeby można lekko podsypać mąką (dla lepszego efektu użyj Mąki Szymanowskiej: Semoliny lub Krupczatki). Aby uzyskać „cienką" pizzę, należy podzielić ciasto na dwa kęsy. Uformować kule i odstawić pod przykryciem na 1-2 godziny. Po tym czasie kule obsypać mąką i delikatnie palcami uformować pizzę o średnicy 30-35 cm. Pozostawić do wyrośnięcia na 10-15 minut. Rozgrzać piekarnik do 220-250 ℃*. Dodać sos oraz ulubione dodatki. Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8-15 minut w zależności od grubości ciasta. *Dla lepszego efektu rozgrzej blachę lub kamień do pizzy.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mąka pszenna typ 00.

Adres zwrotny

POLSKIE MŁYNY Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97 A 01-303 Warszawa www.polskiemlyny.pl

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed: nr partii i data podane na wierzchu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

kg

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Kilogramów

Jednostka sprzedażowa

Wysokość
187
Szerokość
98
Głębokość
77

Adres internetowy

wwww.polskiemlyny.pl

Waga

Waga brutto
996

Składniki

mąka pszenna
środki do przetwarzania mąki: proteaza, amylaza (zawiera mąkę pszenną)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem