Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM CIASTO DO PIZZY BEZ GLUTENU 260g 0.26 kg 3564700818862

EAN: 3564700818862
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM CIASTO DO PIZZY BEZ GLUTENU 260g 3564700818862

8,99
Cena za kg: 34,58
0.26 kg
Data zakończenia oferty:
2024-11-16
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

skrobia kukurydziana, woda, olej rzepakowy, mąka ryżowa, alkohol etylowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, E464; mąka z grochu, błonnik roślinny (z ziemniaka, z lnu, z grochu, z ryżu); mąka jaglana, sól, substancje spulchniające: E450, E500; mąka lniana pełnoziarnista, cukier, białka z ziemniaków, aromaty naturalne, środek do przetwarzania mąki: transglutaminaza.

Producent/Dystrybutor

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Metoda przygotowania

ciasto wyjąć z opakowania i pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzać do temperatury 230°C (termostat 7-8) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z papierem na blaszce. Nakłuć widelcem spód ciasta. Piec przez 5 minut (bez nadzienia). Następnie równomiernie rozprowadzić 80 – 100 g sosu pomidorowego (i własnych dodatków według gustu). Wstawić na średni ruszt piekarnika. Piec 5 minut w temperaturze 230°C (termostat 7-8), aż do zarumienienia się brzegów ciasta. Ostudzić pizzę przed wyjęciem. Podawać.

Środki ostrożności

ciasto wyjąć z opakowania i pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzać do temperatury 230°C (termostat 7-8) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z papierem na blaszce. Nakłuć widelcem spód ciasta. Piec przez 5 minut (bez nadzienia). Następnie równomiernie rozprowadzić 80 – 100 g sosu pomidorowego (i własnych dodatków według gustu). Wstawić na średni ruszt piekarnika. Piec 5 minut w temperaturze 230°C (termostat 7-8), aż do zarumienienia się brzegów ciasta. Ostudzić pizzę przed wyjęciem. Podawać.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia1152 kJ/ 274 kcal
Tłuszcz7,6 g
Kwasy nasycone0,8 g
Węglowodany48 g
Cukry2,1 g
Błonnik2,2 g
Białko2,2 g
Sól1,6 g

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto na pizzę, zwinięte na papierze do pieczenia, bezglutenowe Pakowano w atmosferze ochronnej

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Nie spożywać przed pieczeniem.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem