Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM CIASTO FRANCUSKIE BIO 230g 0.23 kg 3564707088435

EAN: 3564707088435
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM CIASTO FRANCUSKIE BIO 230g 3564707088435

5,59
Cena za kg: 24,30
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

CEDROB Medalion Wykwintny 375g
CEDROB Medalion Wykwintny 375g 0.375 kg
10,99 zł Cena za kg: 29,31

Składniki

mąka PSZENNA**48% (Pochodzenie: Europa); margaryna roślinna** 25% (tłuszcz palmowy**, woda, olej słonecznikowy**, sól, zagęszczony sok cytrynowy**); woda; ocet jabłkowy**; alkohol etylowy**; GLUTEN PSZENNY** (Pochodzenie: Ameryka i/lub Europa); cukier trzcinowy**; sól; drożdże piekarskie. Produkt może zawierać: MLEKO. **Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: MLEKO.

Producent/Dystrybutor

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Metoda przygotowania

1. rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7). 2. Wyjąć ciasto z lodówki na 10 minut przed użyciem. 3. Ciasto rozwinąć i umieścić na blaszce do pieczenia. 4. Zawinąć brzegi ciasta i nakłuć je widelcem. 5. Udekorować według uznania. 6. Piec przez 30 - 40 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7) w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej.

Środki ostrożności

1. rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7). 2. Wyjąć ciasto z lodówki na 10 minut przed użyciem. 3. Ciasto rozwinąć i umieścić na blaszce do pieczenia. 4. Zawinąć brzegi ciasta i nakłuć je widelcem. 5. Udekorować według uznania. 6. Piec przez 30 - 40 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7) w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia 1598 kJ/ 383 kcal
Tłuszcz 21 g
Kwasy nasycone 10 g
Węglowodany 39 g
Cukry 3,3 g
Błonnik 2,0 g
Białko 5,8 g
Sól 1,1 g

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ekologiczne ciasto francuskie, zwinięte na papierze do pieczenia, gotowe do wypieku. Produkt rolnictwa ekologicznego. Pakowany w atmosferze ochronnej.

Rodzaj przechowywania

przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

Inne informacje

44480

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem