Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Zott Primo Twaróg sernikowy 1 kg 1 kg 5906040063027

EAN: 5906040063027
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Zott Primo Twaróg sernikowy 1 kg 5906040063027

17,99
Cena za kg: 17,99
1 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Twaróg sernikowy

Średnia miara

Średnia miara (e)

Cechy

nie wymaga mielenia
wysoka zawartość białka

Dodatkowe informacje

www.zott-primo.pl

Języki na opakowaniu

polski

Adres producenta

Zott Polska Sp. z o.o. ul. Chłodnicza 6 45-315 Opole

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
1

Wartości odżywcze

Przeciętna wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna
417 kJ/99 kcal
tłuszcz
4,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,0 g
węglowodany
4,0 g
- w tym cukry
4,0 g
białko
10,9 g
sól
0,17 g

Oświadczenia żywieniowe

wysoka zawartość białka

Rozmiar opakowania

1

Przepisy

Sernik tradycyjny Składniki 1 kg Twarogu Sernikowego Zott Primo, 9 jaj, 150 g masła, 1½ szklanki cukru, 3 łyżki mąki pszennej, 1 łyżka mąki ziemniaczanej, 1 cukier waniliowy, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, garść orzechów, garść rodzynek. Przygotowanie - Oddzielić białka od żółtek. Masło stopić i schłodzić. Żółtka utrzeć z cukrem, a następnie dodać Twaróg Sernikowy Zott Primo i powoli wymieszać. - Rodzynki sparzyć wrzątkiem i pozostawić do ostygnięcia. Do masy serowej powoli dodawać masło stale mieszając. Na końcu wsypać rodzynki. - Białka ubić na sztywną pianę. Dodać je do masy serowej, a potem mąkę pszenną, ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia. Całość delikatnie wymieszać. - Okrągłą blachę do ciasta (Ø 24 cm) wysmarować masłem i posypać mąką. Wylać na nią masę serową wraz z orzechami. - Piec w piekarniku w temp. 170 °C przez około godzinę. Pozostawić w nim ciasto aż do wystygnięcia.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ser twarogowy homogenizowany.

Adres zwrotny

Zott Polska Sp. z o.o. ul. Chłodnicza 6 45-315 Opole

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
4
Maks. temp. °C
8

Rodzaj przechowywania

Typ
Schładzać

Wymiary od dostawcy

Wysokość na półce
132
Szerokość na półce
130
Głębokość na półce
130

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Wysokość
132
Szerokość
130
Głębokość
130

Waga od dostawcy

Waga brutto
1067

Jednostka (tekst opisowy)

kg

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Kilogramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem