Telefon

Infolinia: 885 480 825 (pn-pt 8:00-20:00) 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 480 825 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

€.C.O.+ CIASTO KRUCHE 230g 0.23 kg 3450970027311

EAN: 3450970027311
Nazwa wariantu
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

€.C.O.+ CIASTO KRUCHE 230g 3450970027311

2,59
Cena za kg: 11,26
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Henglein Świeże ciasto francuskie XXL 375 g
Henglein Świeże ciasto francuskie XXL 375 g 0.375 kg
6,59 zł Cena za kg: 17,57
Papa Luigi Pizza Prosciutto Cotto z pomidorami 400g
Papa Luigi Pizza Prosciutto Cotto z pomidorami 400g 0.4 kg
14,99 zł Cena za kg: 37,48
Proste Historie Zapiekanka z kurczakiem 255 g
Proste Historie Zapiekanka z kurczakiem 255 g 0.255 kg
7,99 zł Cena za kg: 31,33
WM CIASTO FILO 250G
WM CIASTO FILO 250G 0.25 kg
6,99 zł Cena za kg: 27,96
WM CIASTO DO PIZZY OKRĄGŁE 260G
WM CIASTO DO PIZZY OKRĄGŁE 260G 0.26 kg
4,99 zł Cena za kg: 19,19
Henglein Ciasto na tartę 250 g
Henglein Ciasto na tartę 250 g 0.25 kg
6,49 zł 7,49 zł Cena za kg: 25,96
Proste Historie Zapiekanka z kebabem 255 g
Proste Historie Zapiekanka z kebabem 255 g 0.255 kg
7,99 zł Cena za kg: 31,33
Madej Wróbel 2x HOT DOG parówka
Madej Wróbel 2x HOT DOG parówka 0.27 kg
7,99 zł Cena za kg: 29,59
Henglein Ciasto kruche 350 g
Henglein Ciasto kruche 350 g 0.35 kg
7,99 zł 8,99 zł Cena za kg: 22,83
Henglein Świeże ciasto filo 300 g
Henglein Świeże ciasto filo 300 g 0.3 kg
7,49 zł Cena za kg: 24,97

Składniki

Mąka PSZENNA (pochodzenie Europa) 55%, woda, tłuszcz palmowy (owoce palmy pochodzenie: Afryka, Ameryka, Azja i/lub Europa*) 16%, alkohol, cukier, olej rzepakowy (rzepak pochodzenie: Azja, Europa i/lub Oceania*) 1,6*, sól, ocet spirytusowy, drożdże nieaktywne. *w zależności od partii produkcyjnej

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: MLEKO.

Producent/Dystrybutor

Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Metoda przygotowania

Rozgrzej piekarnik do 220°C. (termostat 7/8). Rozwiń ciasto z papierem do pieczenia i umieść na odpowiedniej blaszce do pieczenia. Nakłuj ciasto widelcem i udekoruj według własnego uznania. Włóż do piekarnika na środkową półkę i piec około 25-35 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, nie należy go spożywać przed obróbką termiczną.

Środki ostrożności

Rozgrzej piekarnik do 220°C. (termostat 7/8). Rozwiń ciasto z papierem do pieczenia i umieść na odpowiedniej blaszce do pieczenia. Nakłuj ciasto widelcem i udekoruj według własnego uznania. Włóż do piekarnika na środkową półkę i piec około 25-35 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, nie należy go spożywać przed obróbką termiczną.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia 1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz 18 g
Kwasy nasycone 6.5
Węglowodany 46 g
Cukry 2,3 g
Błonnik 1,3 g
Białko 5,3 g
Sól 1,1 g

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto kruche schłodzone, rolowane na papierze. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem